La tradició de fer pa

Tres generacions al teu servei

L’OFICI DE TRES GENERACIONS

L’any 1939, el sr. José i la seva dona Blasa van establir el primer forn al carrer Sant Domènec, on elaboraven pa i pastissets. Trenta anys més tard, se’n va fer càrrec el seu fill José i la seva dona Pilar, els nostres pares. Estem orgullosos de continuar amb la tradició i les receptes de la família com també d’haver pogut incorporar les novetats de la demanda actual.

INGREDIENTS DEL NOSTRE PA

Seguim amb el compromís de servir un producte artesanal i tradicional. Respectem les hores de fermentació, elaborem la nostra pròpia massa mare i triem els millors ingredients per presentar un producte final d’alta qualitat. Apliquem aquesta filosofia en l’elaboració de tots els nostres productes.

ACTUALITZEM EL LLEGAT HERETAT

L’ofici ens ha portat a elaborar una gran varietat de productes i a diversificar el negoci. A part dels productes que elaborem en el nostre obrador, el client pot escollir entre una àmplia gama de queviures amb denominació d’origen pròpia que hem seleccionat amb molta cura. També servim fora de les nostres intal·lacions organitzant esdeveniments fets a mida per cada ocasió.